Home » mobile

GOCLEVER INSIGNIA 550I arată bine şi costă puţin

Publicat pe 5 February 2015 la 18:29 de

GOCLEVER INSIGNIA 550I - intro

Mă uitam zilele trecute peste statisticile realizate de diverşi experţi pe piaţa Tablet PC-urilor şi îmi spuneam în gând că probabil acelaşi lucru urmează să se întâmple şi cu smartphone-urile. Mă refer, în mod evident, la scăderea înregistrată de piaţa acestor echipamente pe ultimul trimestru al anului trecut. Este totodată vorba şi de prima scădere din istoria lor, ceea ce înseamnă că momentul de glorie a cam trecut. Un aspect mai important al studiului îl reprezintă însă după părerea mea evoluţia brand-urilor trecute la „Alţii”. Dintre marii producători, numai Lenovo au reuşit să înregistreze creştere, ceea ce ar trebui să îi pună în gardă pe ocupanţii primelor 2 poziţii ale podiumului, dar acei „Alţii” au avut o creştere cumulată de 36.2%.

Devine astfel evident că pieţele mai sărace au început să prezinte mai mult interes pentru dispozitive mobile, dar şi că modelele accesibile şi fără renume au devenit mai bune. Şi dacă privim atenţi, observăm că acelaşi lucru se întâmplă şi cu smartphone-urile. Iar pentru a vă demonstra asta, vă voi prezenta una dintre cele mai noi creaţii marca GOCLEVER. Este vorba despre terminalul dual-SIM INSIGNIA 550i, promovat de producător prin prisma unor avantaje precum procesorul cu 8 nuclee, ecranul IPS Full HD de 5.5” şi camera principală cu rezoluţie de 13.0MP.

GOCLEVER INSIGNIA 550I - specificatii

Ambalajul este după părerea mea cam modest din punctul de vedere al design-ului raportat la calităţile dispozitivului. El respectă însă liniile specifice brand-ului şi este de apreciat rigiditatea cartonului din care este confecţionat.

GOCLEVER INSIGNIA 550I - ambalaj fata GOCLEVER INSIGNIA 550I - ambalaj spate

De asemenea, pachetul este destul de generos, conţinând ghidul de utilizare, alimentatorul plus cablul USB, un headset şi bateria Li-polymer de 2500mAh.

GOCLEVER INSIGNIA 550I - accesorii GOCLEVER INSIGNIA 550I - baterie

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.80 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.