Home » mobile

GOCLEVER QUANTUM 500 este un smartphone echilibrat în segmentul Entry Level

Publicat pe 21 January 2015 la 18:44 de

GOCLEVER QUANTUM 500 - intro

Ca orice alt domeniu al industriei IT, piaţa smartphone-urilor a avut o evoluţie explozivă, pentru ca în prezent să avem de a face cu o piaţă matură şi pe alocuri saturată. Şi la fel ca în alte domenii, o astfel de situaţie generează concurenţă ridicată între producători atunci când factorul calitate/preţ se transformă în cel mai important factor de decizie. Lucrurile stau însă puţin diferit faţă de alte echipamente de calcul, cum sunt laptopurile, unde marii producători şi-au consolidat poziţiile, iar cei cu cote de piaţă mai mici şi-au restrâns activitatea sau chiar au eliminat această categorie de produs din portofoliu. La fel ca în cazul Tablet PC-urilor, au apărut o serie de mici brand-uri care au ştiut să exploateze sub-segmente de piaţă din zona entry level prin introducerea unor modele cu un raport calitate/preţ cât mai competitiv.

Cam aşa se întâmplă şi cu GOCLEVER, care până nu demult erau cunoscuţi mai mult pentru receptoarele GPS, dar care s-au reorientat relativ recent către Tablet PC-uri şi smartphone-uri. Iar câteva dintre modelele producătorului merită un nivel ridicat de atenţie, căci vizează un număr ridicat de utilizatori prin specificaţiile decente furnizate la preţuri atractive. V-am arătat deja de ce este în stare phabletul QUANTUM 600 – pe care personal îl găsesc cam mare – dar care nu arată rău deloc. Pentru cei care nu se pot împăca nici în ruptul capului cu un ecran atât de mare, în oferta GOCLEVER mai găsim şi modelul de 5” – QUANTUM 500.

GOCLEVER QUANTUM 500 - specificatii

La fel ca mai înainte, cutia este confecţionată dintr-un carton rigid şi adoptă după părerea mea un design mai potrivit pentru vremurile actuale.

GOCLEVER QUANTUM 500 - ambalaj fata GOCLEVER QUANTUM 500 - ambalaj spate

Iar în interior, veţi găsi un ghid de utilizare, bateria Li-Ion de 2000mAh, încărcătorul şi cablul USB, un headset şi o folie de protecţie pentru ecran.

GOCLEVER QUANTUM 500 - accesorii

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Un comentariu »

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.