Home » hardware

ADATA SDXC XPG 64GB UHS-I U3 oferă performanţe bune şi capacitate mare de stocare la un preţ bun

Publicat pe 18 September 2014 la 12:58 de

ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - intro

Pentru o bună parte dintre utilizatorii de carduri de memorie, cel mai important aspect este capacitatea de stocare a acestora. Mă refer aici, desigur, în primul rând la utilizatorii de smartphone-uri şi Tablet PC-uri, dar şi la cei care folosesc camere foto compacte. Pentru utilizatorii de DSLR-uri, dar şi pentru anumiţi utilizatori de camere video, vitezele de transfer sunt însă la fel de importante dacă nu chiar mai importante decât capacitatea.

Dar cardurile de memorie încăpătoare şi rapide sunt destul de rare, aşa ca utilizatorii nu au prea multe opţiuni. Conştienţi de acest aspect, cei de la ADATA au creat o nouă gamă de carduri SDXC ce respectă standardul UHS Speed Class 3 (U3), dezvoltat pentru înregistrări 4K. De fapt, vorbim despre un singur astfel de card, încadrat în familia de produse XPG, cu o capacitate de 64GB, despre care producătorul ne spune ca poate atinge viteze de până la 95MB/s la citire şi 85MB/s la scriere.

ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - specificatii

Ţinând cont de segmentul de piaţă în care este încadrat, ADATA SDXC XPG 64GB UHS-I U3 (sau pe scurt ASDX64GXUI3CL10-R) este livrat într-un ambalaj banal, de tip blister, fără niciun fel de accesorii adiţionale.

ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - ambalaj fata ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - ambalaj spate

De asemenea, sunt de părere că negrul ar fi fost o alegere de culoare mult mai potrivită pentru un card ultra-rapid, dar ADATA au preferat albastrul. Pe de altă parte, cunoaştem înclinaţia producătorului pentru culori vii, aşa că această abordare nu reprezintă neapărat o surpriză.

ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - fata ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - spate

Iar pentru a evita ştergerea accidentală a datelor stocate, ADATA ASDX64GXUI3CL10-R este prevăzut şi cu un switch ce activează sau dezactivează protecţia hardware.

ADATA ASDX64GXUI3CL10-R - protectie scriere

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.