Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 18 iunie 2014

Publicat pe 18 June 2014 la 08:09 de

Noi versiuni de BIOS pentru plăcile de bază ASUS H87, H97, B85 şi H81 introduc suport pentru overclocking-ul procesoarelor Intel Haswell din seria K.

GIGABYTE le suflă în ceafă celor de la ASUS pe piaţa plăcilor de bază, unde diferenţa de vânzări dintre cei 2 producători a scăzut în prima jumătate a anului la numai 100 000 exemplare.

În condiţiile în care divizia de controllere SandForce a ajuns în curtea Seagate, producători precum Micron şi SK Hynix sunt nevoiţi să îşi facă noi planuri de viitor şi ar putea investi în JMicron, Phison sau Silicon Motion.

Iar SanDisk au decis să preia Fusion-IO pentru suma de 1.1 miliarde USD.

Apple au evitat pe ultima sută de metri procesul privind manipularea preţurilor pentru cărţi în format electronic prin încheierea unei înţelegeri care este ţinută secret, dar care se referă probabil la o sumă mai mică de 100 milioane USD.

Mini PC-urile Shuttle XS36V4 şi XS35V4 folosesc procesoare Intel Bay Trail, sunt răcite complet pasiv şi dispun de adaptoare de alimentare de numai 40W.

Noile modele E554/J şi E544/J din familia de laptopuri Fujitsu PC LIFEBOOK sunt echipate cu sistem de operare Windows 8.1 Pro, ecrane de 15.6″ şi respectiv 14″ şi folosesc acelaşi design.

Steamboy pregătesc o consolă portabilă bazată pe sistemul de operare SteamOS şi echipată cu 4GB memorie RAM, 32GB capacitate de stocare şi ecran 16:9 de 5″.

PlayStation a înregistrat şi în luna mai vânzări mai bune decât Xbox One, care a fost depăşită de această dată şi de Nintendo 3DS.

Jocul FIFA 15 va avea versiuni şi pentru consolele Wii, 3DS şi PS Vita, doar că acestea vor fi variante Legacy şi numai versiunile pentru Xbox One şi PlayStation 4 vor include toate funcţiile.

Tablet PC-ul Microsoft Surface 2 Pro se bucură de o scădere a preţurilor de achiziţie recomandate, care pleacă acum de la 800USD pentru versiunea cu SSD de 64GB.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.