Home » ştiri şi opinii

Maguay şi Domo invită pasionaţii de League of Legends şi HearthStone la concurs

Publicat pe 18 March 2014 la 21:45 de

Târziu şi încet, cu paşi mărunţi dar siguri, România îşi face loc pe harta mondială a sportului electronic. Evenimentele mărunte dedicate gamerilor par să se înmulţească de la an la an, iar cel mai recent anunţ de acest gen a fost făcut de Maguay, care se auto-proclamă „cel mai important producător autohton de sisteme de gaming”. Împreună cu DOMO, aceştia au pus la cale o serie de turnee 1 vs. 1 pentru gamerii pasionați de HearthStone şi League of Legends.

Turnee Maguay-DOMO

Jocurile se vor desfăşura pe sistemele de gaming Maguay GamePower Junior, iar în showroom vor fi expuse şi alte modele GamePower, precum şi notebook-uri de gaming. Turneele se vor desfăşura în paralel, pentru fiecare turneu fiind repartizaţi câte 8 jucători astfel:

•           HearthStone: single-elimination, best of 3 (aproximativ 1 turneu / oră)

•           League of Legends: single-elimination, best of 1 / finala best of 3 (aproximativ 1 turneu la 2 ore)

Pentru League of Legends se vor organiza 8 jocuri de câte o oră (în total 64 jucători înscrişi), iar pentru HearthStone, 4 jocuri  de câte 2 ore (în total 32 de jucători). Lista participanţilor înscrişi în competiţie va fi publicată vineri, 21 martie 2014, pe pagina oficială a evenimentului.

Evenimentul Maguay-DOMO va avea loc pe data de 22 martie în magazinul DOMO din Băneasa Shopping City (Șoseaua București-Ploiești 44C), între orele 12:00-20:00. De întreţinerea atmosferei se vor ocupa Computer Games. Drept recompensă pentru performanţele şi aptitudinile demonstrate, câştigătorii turneelor vor primi accesul la competițiile organizate la DreamHack București 2014. De asemenea, va mai fi organizată și o tombolă cu premii pentru spectatori.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.