Home » hardware

ASRock Fata1ty B85 Killer este o placă de bază excepţională în segmentul ei

Publicat pe 13 March 2014 la 16:00 de

ASRock Fatal1ty B85 Killer - intro

Tradiţional, piaţa plăcilor de bază este segmentată în 3 categorii distincte: Entry Level, Mainstream şi High End. Creşterea pieţei şi diversificarea sistemelor de calcul au făcut însă ca segmentele să se împartă în sub-segmente. Astfel, modelele High End s-au împărţit, în funcţie de scopul lor, în soluţii de gaming şi soluţii Enthusiast. Iar elanul PC-urilor cu dimensiuni reduse a generat o cerere tot mai mare de plăci de bază mini-ITX, formatul fiind utilizat în momentul de faţă în toate segmentele de piaţă.

Revenind însă la modelele destinate gamerilor, acestea sunt în general plasate în zona High End deoarece trebuie să întrunească o serie de cerinţe legate de prezentare, calitatea construcţiei şi dotări. Există însă şi unele excepţii, iar pe una dintre ele o găsim în familia Fatal1ty Killer a celor de la ASRock. Pentru a reduce costurile de producţie, producătorul a optat pe chipset-ul mai accesibil desinat platformei LGA 1150 – Intel B85 şi astfel a rezultat placa de bază Fatal1ty B85 Killer.

ASRock Fatal1ty B85 Killer - specificatii

Placa este livrată într-un ambalaj cu un design specific seriei din care face parte, ce prezintă succint toate avantajele produsului.

ASRock Fatal1ty B85 Killer - ambalaj fata ASRock Fatal1ty B85 Killer - ambalaj spate

În urma testării altor plăci de bază ASRock Fatal1ty Killer, bundle-ul sărăcăcios nu mai reprezintă o surpriză. Asta nu mă opreşte totuşi să îmi doresc ca în interior să fi găsit ceva mai mult decât manualele de utilizare, shield-ul pentru back panel, cele 2 cabluri SATA şi discul optic cu drivere şi aplicaţii. Situaţia este parţial salvată de licenţa XSplit pe 3 luni pe care ASRock o oferă împreună cu Fatal1ty B85 Killer.

ASRock Fatal1ty B85 Killer - accesorii

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.