Home » ştiri şi opinii

Succesul lui One este motivul pentru care HTC încă nu au un nou vârf de gamă

Publicat pe 26 February 2014 la 11:17 de

Aşa cum Samsung au lansat un nou Galaxy S la MWC 2014, multă lume se aştepta ca şi HTC să introducă un nou vârf, ca succesor al actualului One. De fapt, dacă ţinem cont de diferenţele uriaşe de design şi calitate dintre cele 2 brand-uri, cred că o nouă creaţie HTC ar fi fost mult mai bine primită decât Galaxy S5. Şi cu toate acestea, HTC au decis să nu lanseze nici un model High End la MWC. Credeţi probabil că decizia reprezintă o urmare a noii strategii adoptate de producătorul taiwanez, aceea de a se concentra mai mult asupra terminalelor accesibile. Parţial, probabil că aveţi dreptate, dar ar mai putea fi şi alte motive la mijlocul acestei decizii.

HTC One

La lansarea sa din luna martie a anului trecut, HTC One a reprezentat pură inovaţie din mai multe puncte de vedere, dar mai ales prin prisma design-ului. De altfel, producătorul a creat un design atât de reuşit încât niciun alt producător nu s-a apropiat până la ora actuală de acest nivel. În aceste condiţii, nu prea se justifică (încă) lansarea unui nou High End. Şi ca dovadă că nu vorbesc prostii, HTC One a primit distincţia pentru cel mai bun smartphone în cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona. Şi asta în condiţiile în care Samsung au lansat la acelaşi eveniment noul Galaxy S5.

Aşa cum spune şi comunicatul oficial, HTC One rămâne un reper în industria telefoanelor mobile și redefinește standardele de inovație. Iar faptul că la aproape un an de zile de la lansare încă este considerat cel mai bun smartphone din lume demonstrează că HTC este un producător esenţial pentru industria dispozitivelor mobile, care spre deosebire de alţii chiar se implică puternic în inovaţie. De aceea, sper să găsească resursele necesare pentru a depăşi problemele financiare cu care se confruntă. Altfel, industria smartphone-urilor ar deveni subit mult mai anostă.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.