Home » hardware

ASRock Z87 Extreme6 aduce un plus de dotări faţă de Extreme4

Publicat pe 9 August 2013 la 18:11 de

De la o vreme încoace, diferenţele dintre mărcile de plăci de bază Premium şi restul nu mai sunt atât de accentuate cum eram obişnuiţi cu câţiva ani în urmă. Acest lucru se datorează probabil şi faptului că piaţa PC-urilor se află pe o piaţă descendentă, astfel că producătorii tradiţionali de modele accesibile ţintesc acum mai sus şi introduc soluţii cu pretenţii mai ridicate.

Cred că cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă ASRock, care a evoluat mult pe parcursul ultimilor ani şi concurează acum în liga băieţilor mari. Totuşi modelele de mijloc sunt cele care conturează cel mai bine imaginea unui producător, iar ASRock încearcă să se impună prin gama Extreme. Am prezentat deja cu ceva timp în urmă modelul Z87 Extreme4, aşa că astăzi a venit vremea să vă supun atenţiei un model ceva mai scump şi mai bine dotat – Z87 Extreme6.

ASRock Z87 Extreme6 - specificatii

Bazată pe chipset-ul Intel Z87 pentru platforma LGA 1150, aceasta este livrată într-un ambalaj cam plictisitor după părerea mea, dar este numai o părere subiectivă.

ASRock Z87 Extreme6 - ambalaj fata ASRock Z87 Extreme6 - ambalaj spate

În interior găsim ghiduri de instalare şi utilizare, shield-ul pentru back panel, discul optic cu drivere şi aplicaţii, 6 cabluri SATA, un bridge SLI şi bracket-ul USB 3.0 ce poate fi montat atât în partea dn faţă a carcasei, într-un bay de floppy disk, fie în partea din spate, într-un slot de expansiune.

ASRock Z87 Extreme6 - accesorii

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.