Home » ştiri şi opinii

Săptămâna de gaming – 20-27 mai

Publicat pe 27 May 2012 la 13:41 de

Lucrurile s-au cam oprit în loc în săptămâna aceasta care a precedat lansarea Diablo III, fani si jucători ocazionali fiind cu ochii numai după următoarea bucată de armură din cine ştie ce set. Chiar şi aşa, SEGA anunţă încă o amânare pentru Aliens: Colonial Marines, împins pe data de 12 februarie 2013. Iniţial, shooter-ul ar fi trebuit să apară în toamna asta, dar până în iarna anului viitor mai avem un trailer care să îndulcească aşteptarea.

Seria Devil May Cry ajunge şi pe PC, undeva în anul 2013, versiunea fiind deja în dezvoltare de ceva vreme. Pe console data de lansare este 15 ianuarie, tot anul viitor, iar Capcom a mai dat o serie de detalii despre Kat, un personaj secundar care a mai apărut cu diverse ocazii.

Tot pe linia anunţurilor, 2K Games lansează în octombrie XCOM: Enemy Unknown, continuarea celebrei serii strategice axată pe lupta contra extratereştrilor malefici. 9/12 octombrie sunt datele exacte, iar jucătorii cu ştate vechi vor avea parte de un gameplay clasic.

Electronic Arts n-a uitat de seria Command&Conquer şi a lansat un joc de browser, Command and Conquer Tiberium Alliances pentru cei care vor să mute strategia online. Jocul are şi PvP, şi PvE, iar cei interesaţi îl pot juca fără probleme şi de pe platformele mobile de ultimă generaţie.

Taguri: , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.