Home » ştiri şi opinii

Planurile CD Projekt RED: două titluri majore până în 2015

Publicat pe 19 February 2012 la 10:18 de

Cei de la Eurogamer au stat de vorbă cu directorul de management Adam Badowski şi cu şeful departamentului de marketing, Michal Platkow-Gilewski, de la CD Projekt RED, polonezii responsabili de seria mult-apreciată The Witcher. Cei doi au dezvăluit o parte dintre proiectele studioului pentru viitorul apropiat, două noi titluri fiind luate în vedere pentru lansare în 2014/2015, simultan pentru PC şi consolele de următoare generaţie.

Deocamdată nu se ştie dacă PC-ul va rămâne platforma principală pentru aceste jocuri, ci se va utiliza ceea ce este mai puternic pentru a oferi o cât mai mare libertate de creaţie. De asemenea, este deja în dezvoltare un nou motor grafic (probabil RED Engine) care anticipează cerinţele următoarelor generaţii de console. Dintre cele două titluri anunţate pentru anii următori, unul este o licenţă nouă, dar care nu se va îndepărta de genul RPG cu tematică matură, similar The Witcher; pentru producţie deja este angajat un mic nucleu al unei echipe separate, ceea ce înseamnă că în niciun caz nu se va renunţa la povestea lui Geralt într-un viitor apropiat.

Cei doi nu au vrut să spună clar dacă urmează un anunţ pentru The Witcher 3, dar au dat asigurări că lunile ce vin vor avea câteva surprize pentru jucători, cel mai probabil şi comunicatul oficial pentru continuarea seriei, plus un eventual expansion pack pentru The Witcher 2. Pentru moment însă, focusul este pe lansarea The Witcher 2: Enhanced Edition pentru PC şi Xbox360. Conţinutul suplimentar va fi disponibil gratuit pentru jucătorii de PC care deţin deja titlul.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.