Home » hardware

AMD Radeon HD 6670: ASUS vs. HIS

Publicat pe 29 April 2011 la 19:15 de

Pe data de 19 aprilie, AMD a lansat soluţiile accesibile ale familiei de plăci video Radeon HD 6000. Este vorba despre Radeon HD 6670, HD 6570 şi 6450. Radeon HD 6450 este un model Low End, pe care chiar producătorul îl compară cu soluţiile grafice oferite Intel în momentul de faţă. Cu alte cuvinte, ea este potrivită din punctul meu de vedere pentru un sistem de calcul ce nu beneficiază de o soluţie grafică integrată şi care nu va fi folosit pentru jocuri. Din acest motiv, nici nu irosit timpul până acum pentru a supune această placă video unor teste de performanţă.

HD 6570 este o placă ceva mai rapidă, care concurează cu NVIDIA GT 440, faţă de care AMD susţine că oferă un spor mediu de performanţă de 30%. Din păcate, Radeon HD 6570 nu a fost disponibilă pentru testare.

Cel mai interesant model lansat în data de 19 aprilie rămâne însă Radeon HD 6670, bazat pe nucleul grafic cu numele de cod Turks. O implementare a acestuia, produsă de HIS, a poposit în redacţie încă din ziua de dinaintea lansării, dar timpul nu a permis până acum rularea întregii suite de teste. Între timp, a sosit şi o a doua implementare, oferită de această dată de ASUS.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.