Home » ştiri şi opinii

N-ai maşină? Ia-ţi Test Drive Unlimited 2!

Publicat pe 12 February 2011 la 09:00 de

Atari Europa, unul dintre cei mai importanţi publisheri şi producători de entertainment interactiv din lume şi Eden Games au anunţat lansarea celui mai aşteptat joc de curse multiplayer, Test Drive Unlimited 2. Jocul este disponibil în varianta pentru Xbox 360, pentru PlayStation 3 şi pentru Windows PC.

Test Drive Unlimited 2 duce la un alt nivel cursa tradiţională, aducând îmbunătăţiri care îi oferă jucătorului o experienţă unică: modul M.O.O.R.: Massively Open Online Racing; jucătorii sunt permanent în mediul online, iar comunităţile de curse multiplayer sunt revoluţionate pentru că jucătorii concurează, fac echipe şi împărtăşesc realizările şi creaţiile online în timp ce conduc cele mai dorite vehicule din lume. Test Drive Unlimited 2 combină cu succes experienţele single şi multiplayer, creând o lume evoluată, cu provocări şi caracteristici noi. Test Drive Unlimited 2 este mereu activ, cu îmbunătăţiri automate şi integrare online/offline.

“Test Drive Unlimited 2 continuă să redefinească genul racing prin curse online într-un mediu deschis”, declara Jim Wilson, CEO Atari. “Suntem mândri să putem oferi acest joc comunităţii noastre de fani loiali, pentru că vor trăi o experienţă unică într-un mediu dinamic cu automobile de lux, în ediţie limitată.”

Test Drive Unlimited 2 este acum disponibil şi în România la un preţ recomandat de 199,9 lei pentru PC şi 259,9 lei pentru variantele de PS3 şi Xbox 360. Pentru mai multe informaţii despre Test Drive Unlimited 2, intraţi pe www.TDU2.com/buy.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4.64 out of 5)
Loading...

3 comentarii »

  • Florin a zis:

    L-am jucat…insa am ramas cu o mica amaraciune. Jocul incearca sa amestece doua stiluri respectiv, stilul arcade cu cel simulation. Partea proasta este ca nu prea le-a iesit, masinile aluneca pe asfalt ca pe gheata, controlul este prea arcade, masinile svacnind brusc la cea mai mica schimbare a directiei. Vorbind despre elementele grafice jocul este multumitor. Partea off-road a jocului este mai mult decat ok.Suv-urile se comporta asa cum ar trebui. Per total este un joc jucabil, dar nu se ridica la nivelul marilor titluri.

  • mihai a zis:

    jocul e prastie. Nu merita cumparat. Optimizarea e facuta in bataie de joc pe PC

  • fe a zis:

    vreau sal joc onile 🙁

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.