Home » ştiri şi opinii

Warhammer 40.000: Space Marine şi pe PC

Publicat pe 27 July 2010 la 09:07 de

Anunţat iniţial doar pentru Xbox 360 şi PS3, Space Marine i-a ameninţat pe cei de la THQ, care au cedat rapid şi l-au împins şi pe PC să-şi facă de cap în stil 3rd Person Action/Shooter. Marinarii spaţiali sunt emblema universului Warhammer, eroii principali, îngerii morţii, soldaţi de elită modificaţi genetic capabili să reziste la tone de gloanţe şi dotaţi cu cele mai futuriste arme.

Jucătorii vor avea parte de acţiune intensă (şi situaţia e verde de la atâţia orci care atacă) în încercarea de a apăra una dintre planetele industriale unde umanitatea îşi creează cele mai puternice arme. Ca de obicei, ultimsa şansă este în mâinile şi armele numitului Space Marine, aşa că la începutul lui 2011, fanii universului Warhammer vor avea de lucru din greu pentru a respinge brutalul atac al orcilor.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

6 comentarii »

 • brutalistu a zis:

  Sa fie oare de vina cei 12600 de petitionari?
  http://ve3d.ign.com/articles/news/51049/Want-Warhammer-40-000-Space-Marine-On-PC-Pipe-Up

 • Anda Drăgnuţă (author) a zis:

  Clar, sunt niste porci nesimtiti care vor shootere pe PC. Cata indrazneala din partea lor…conteaza ca din orice motiv au facut-o, il baga si pe PC. Urasc sa ma joc shootere pe consola.

 • brutalistu a zis:

  Shootere pe consola?
  “mediocre” PC gamers could wipe the floors with the very best players on Xbox.”
  http://www.engadget.com/2010/07/25/hps-gaming-guy-says-microsoft-killed-cross-platform-play-due-to/

 • Anda Drăgnuţă (author) a zis:

  OOO da, am vazut si eu articolul ala…m-am distrat bine de tot, cum naiba sa te pui cu viteza de reactie la un mouse? Si pe PS3, unde UT 3 a avut suport de mouse si tastatura, aia care le foloseau erau pusi pe servere separate, ca ii muceau pe nefericitii cu gamepad. Evident, Space Marine pe PC va fi un joc bun in masura in care este sau nu portare…desi am incredere sa fie ok, doar Relic pe PC au operat pana acum.

 • Darth Glacious a zis:

  Eu imi aduc aminte de Space Hulk, primit la prima placa de sunet Creative ce-am avut-o… Nu a mers de nici un fel, cu nici o optimizare de boot DOS. Acum intrebati ce legatura are cu universul Warhammer? Habar n-am, amandoua sunt cu Space Marines.

 • brutalistu a zis:

  The term “Space Hulk”, from which the game gets its name, is used within the Warhammer 40,000 universe for any masses of ancient, derelict starships, asteroids, and other assorted space junk drifting in and out of the Warp that eventually merges into one massive form, ranging from the size of a small moon to a large planet, which drift through the territory of the Imperium. Because a hulk may contain bits of lost information or technology, or hostile life forms that pose a threat to mankind, the Imperium often sends teams to search for and secure these entities. The hulk may not stay in real space for very long, eventually slipping back into the Warp, so retrieval operations must be rapid and efficient.

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.